La MiniCabrerèsBTT, tot un esdeveniment pels més menuts de la familia

La MiniCabrerèsBTT és la prova BTT infantil que s’organitza de forma paral·lela a la CabrerèsBTT i on es reprodueixen els mateixos patrons que a aquesta.

 

La tarda del dissabte els més petits de les famílies acompanyats en la majoría de casos per un adult, es citen a la línia de sortida a les 16.00 per gaudir de la prova infantil BTT no competitiva més important del territori, de la mateixa forma que ha passat amb la prova germana.

Amb tres categories i tres recorreguts diferents l’organització de la CabrerèsBTT pretén donar a tothom la possibilitat d’experimentar i conèixer el Cabrerès a través d’ruta btt.

 

La prova compta, com en la prova predecessora, de speaker, ambulància, assistència motoritzada, cotxe escombra, avituallament i servei de vídeo i fotografia, buscant que els participants es converteixin en els protagonistes de la tarda.

 

Les inscripcions de la marxa s’obren el mateix dissabte 4 de maig a partir de les 10.00 del matí a la carpa de l’organització. La sortida es donarà puntualment a les 16.00 pel que s’aconsella gestionar les inscripcions amb temps suficient.

El preu de la inscripció és de 3 €, inclou la samarreta commemorativa i el berenar, i és donat íntegrament a l’associació ADFO (Associació de Disminuits Físics d’Osona).