Marxa infantil popular en bicicleta de muntanya

La MiniCabrerèsBTT s’ha convertit al llarg dels anys en la marxa infantil popular en bicicleta de muntanya més multitudinària del nostre país de la mateixa manera que ha passat amb el seu germà gran, la CabrerèsBTT.

Per a l’infant, la marxa suposa enfrontar-se als petits reptes que el recorregut disposa i poder emmirallar-se amb els seus pares o germans més grans que participen l’endemà a la mítica CabrerèsBTT. És per això que, l’organització prepara i disposa la MiniCabrerès com si de la mateixa CabrerèsBTT es tractés.

Enguany, la MiniCabrerèsBTT tornarà a reunir a mig miler d’infants que participaran a la prova no competitiva en les modalitats:

  • de 4 a 7 anys circuit tancat de 500m
  • de 8 a 11 anys 5,5 km. / 150 m. d+ Ruta curta
  • de 12 a 16 anys 7 km. / 200 m. d+ Ruta llarga

La prova, que tindrà lloc el dissabte 13 de maig, s’iniciarà a partir de les 17:00 h al Village CabrerèsBTT. Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa, a partir de les 10:00h a la carpa específica de l’Organització.

L’organització lliurarà una samarreta de la MiniCabrerèsBTT i berenar a tots els participants.

Els pares i/o familiars poden acompanyar els participants durant tot el recorregut.

Característiques

  • Preu inscripció: 5 euros.
  • És indispensable per a la inscripció a la MiniCabrerèsBTT l’autorització escrita i signada pels pares o tutors. Sortida programada cada 5 minuts per grups d’edat des de l’arc de sortida del Village CabrerèsBTT a partir de les 17.00 h

Suport

  • Ambulància, protecció civil, cotxe escombra, fotografia, vídeo, assitència motoritzada, speaker.
  • Senyalització de la ruta amb fletxes direccionals.

Coordinació

Si ets un/a apassionat/da dels esports a l’aire lliure i t’encanta viure aventures i enriquir-te de grans experiències, INNOVIT és el teu espai!

Ruta

Inscriure’m

Inscripcions tancades