28 anys superant reptes. L’experiència ens mou!

La CabrerèsBTT amb el pas dels anys s’ha consolidat com una de les marxes de muntanya en btt de més renom de la península i s’ha convertit en la prova no competitiva més multitudinària i esperada de la primavera.

L’activitat aplega al Cabrerès a bikers novells, pros, personatges mediàtics que participen anònimament, famílies i clubs bikers d’arreu del país. L’esdeveniment s’ha convertit en una festa familiar oberta a tots els públics, una prova inclusiva on tothom que ho desitja hi ha participat o hi participa, sense excepcions. El repte de superar els entrebancs d’un recorregut imprevisible que es dissenya diferent any rera any, gaudir de l’entorn on desenvolupa, la calma i la bellesa del Cabrerès, el bon ambient que es viu durant tot el cap de setmana, les activitats per tota la família, etc són alguns dels ingredients que fan d’aquesta una prova esperada per tots els participants.

La CabrerèsBTT ha ajudat a conèixer el Collsacabra i especialment els pobles que l’han acollit: l’Esquirol, Cantonigròs, Rupit i Tavertet. I, creiem que ho ha fet de la millor manera possible, practicant un esport popular que et permet gaudir del paisatge i dels companys d’una manera pausada, al ritme que la natura d’aquests indrets imposa. Com ja sabeu, l’interès generat per la pedalada ha transcendit amb força fora del seu bressol i s’ha convertit, al llarg dels anys, en un mirall per a la gestació d’altres pedalades d’arreu del país.

Algunes s’han mantingut, d’altres no han repetit l’experiència. Els motius per a la supervivència d’aquests esdeveniments són diversos: el suport dels patrocinadors, el suport de les administracions, la singularitat del territori o la varietat de les rutes a seguir, l’origen i motivacions de l’esdeveniment i un llarg etcètera. En menor o major mesura, la CabrerèsBTT té part d’aquests ingredients: un paisatge ple de fagedes, cingles, rieres i camins de cabres que el fan únic, col·laboradors i patrocinadors que ofereixen el seu suport a la prova, i els centenars de voluntaris que treballen durant tot el cap de setmana, de forma totalment desinteressada, contribuint al bon funcionament de l’esdeveniment i al bon ambient que si respira.

La CabrerèsBTT és també un esdeveniment responsable amb el seu entorn, sostenible i compromès amb causes socials.

28 anys superant reptes. L’experiència ens mou!

Bona CabrerèsBTT!