Voluntari -ària

“Ésser voluntari o voluntària implica dedicar una part del temps lliure a fer gratuïtament una acció al servei de la comunitat.

Aquesta activitat es concreta dins una entitat o associació i es porta a terme per voluntat pròpia amb l’objectiu de contribuir a la transformació de la societat.

Sabeu que a Catalunya, el voluntariat té una gran vitalitat i es calcula que unes 670.000 persones, un 13,1% de la població catalana més gran de 16 anys, fa accions d’aquesta mena.”

T’agradaria formar part de l’equip de voluntaris de la CabrerèsBTT?

La vocació, l’entusiasme i l’orgull dels centenars de voluntaris de la CabrerèsBTT han fet possible que durant aquests anys existeixi una comunió absoluta entre tots plegats perquè es pugui organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques.

Cadascun dels voluntaris que hi participeu o que heu passat el relleu a d’altres, o els més recents, us heu convertit en còmplices de l’esperit iniciat pels pioners d’aquesta pedalada i així heu mantingut el batec permanent d’aquesta festa major de la primavera als nostres pobles.

De forma individual i col·lectiva, l’enigma, el misteri, el secret més ben guardat de la CabrerèsBTT sou vosaltres.

Si vols formar part d’aquesta gran família, deixa’ns les teves dades i en breu ens posarem en contacte amb tu. Moltes gràcies!    Responsable: Vuitdeu Comunicació & Events, S.L. Finalitat: Gestionar l'assistència a l'acte del voluntari/a i informar sobre qualsevol canvi o incidència. Legitimació: Consentiment de l'usuari. Destinataris: Les teves dades no seran cedides a tercers, si no és per obligació legal o per finalitat directament lligada amb el seu tractament autoritzat. Drets: Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal i com es detalla la Informació Addicional. Informació Addicional: Pots consultar informació addicional sobre el tractament de les dades personals a la secció política de privacitat.

    Si, he llegit la política de privacitat i accepto que Vuitdeu Comunicació & Events, S.L. tracti les meves dades personals.*