Assistència tècnica

A la sortida i en tots els avituallaments de la Cabrerès BTT es disposa d’un servei d’assistència mecànica per a cobrir les incidències bàsiques de la bicicleta de muntanya dels participants.

Assistència mèdica

Al llarg del recorregut, la CabrerèsBTT compta amb un desplegament d’ambulàncies i personal d’assistència mèdica i sanitària per a tots els participants. Al Village CabrerèsBTT hi ha un dispositiu permanent de metges i infermers a disposició de tots els visitants i participants.

Custòdia

El Village CabrerèsBTT disposa d’un servei vigilat gratuït de custòdia de la bicicleta de muntanya del participant. Així doncs, un cop acabada la CabrerèsBTT, els participants poden deixar la bicicleta als boxes habilitats per tal de poder prendre l’aperitiu, visitar els expositors i recollir el mallot commemoratiu i els obsequis amb tranquil·litat.

Neteja

L’organització posa a l’abast de tots els participants un espai amb hidronetejadores i bufadors perquè puguin tornar a casa amb la bicicleta de muntanya neta, sense pols ni fang.

Dutxes

El pavelló municipal de L’Esquirol ofereix els vestuaris a tots els participants de la CabrerèsBTT perquè puguin dutxar-se i canviar-se després de la marxa.

Massatges

Un cop finalitzada la marxa, al Village CabrerèsBTT, l’organització amb la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i Powerade oferiran als participants un massatge gratuït perquè puguin recuperar la musculatura de tot el cos.

WIFI

Durant tot el cap de setmana el Village disposa de servei WIFI lliure i gratuit per a tots els visitants i participants.

Acampada

* Aquest servei no està inclòs amb el preu de la inscripció