Preguntes freqüents

Pot participar a la marxa qualsevol persona major de 18 anys i tots els menors de 18 anys sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat.

Si, sempre i quan vagis acompanyat d’un major d’edat i ens enviïs l’autorització degudament complimentada que trobaràs en el formulari d’inscripció.

Les inscripcions es podran realitzar a la mateixa pàgina web de la CabrerèsBTT (www.cabreresbtt.com) en les dates que s’anunciaran prèviament.
Les inscripcions són personals i intransferibles.

La organització no pot impedir el pas dels ciclistes per camins públics.
Si decideixes fer la ruta sense dorsal no podem fer-nos responsables de res que durant la jornada i al llarg del recorregut et pugui passar.
La responsabilitat és 100% teva, única i exclusivament.

En el moment de realitzar la inscripció caldrà que escolliu la talla del vostre mallot. A la mateixa pàgina trobareu una carta de talles detallada. És important que ho reviseu abans d’escollir, no es realitzaran canvis després del 18 d’abril del 2023.

El culot commemoratiu no està inclòs en el preu de la inscripció. Podeu comprar el vostre culot en el mateix formulari d’inscripció (revisar carta de talles). També es podrà comprar el mateix culot en el Village CabrerèsBTT però l’organització no pot garantir la disponibilitat de talles.

Si t’has inscrit a la cursa i no has rebut el correu de confirmació, en primer lloc revisa la teva safata de correu no desitjat i, si tampoc el trobes allà, fes-nos arribar un correu a inscripcions@cabreresbtt.com indicant el teu nom complet i DNI.

Per qualsevol dubte o qüestió entorn a la teva inscripció cal que enviis un mail a:
inscripcions@cabreresbtt.com indicant:

  • Nom complet
  • DNI
  • Número de dorsal
  • Correu electrònic
  • Telèfon de contacte
  • Motiu del contacte

L’entrega de dorsals es durà a terme el dissabte de 10.00h a 19.00h i el diumenge a partir de les 6.00h.

Per recollir el dorsal és imprescindible el DNI i el resguard d’inscripció en el que figura un codi QR.

La CabrerèsBTT és una marxa no competitiva i com a tal no és cronometra i no hi ha xip.

Hi ha dos recorreguts:

  • Ruta llarga aproximadament 60km / 1.800 m. desnivell acumulat
  • Ruta curta aproximadament 35km / 850 desnivell acumulat

No es fa discriminació de la ruta en el moment de formalitzar l’inscripció. És només informatiu.
Ambdues rutes comparteixen la primera part del recorregut. Després del segon avituallament i en un punt degudament senyalitzat els participants poden decidir quina de les dues rutes volen completar.

El recorregut (track) de la CabrerèsBTT es farà públic una setmana abans exclusivament per facilitar el seguiment de la ruta mitjançant GPS. La CabrerèsBTT és una marxa cicloturista que transita de forma excepcional per finques i terrenys particulars, per la qual cosa queda totalment prohibit circular pel mateix track fora del dia de la marxa.

La sortida de la CabrerèsBTT és oberta a partir de les 7:00h del matí i fins les 9:00h.

Si al llarg del recorregut teniu qualsevol incidència, cal que contacteu amb l’organització al telèfon que la organització donarà a coneixer dies abans de la marxa. S’informarà puntualment a través dels canals habituals.

Qualsevol canvi en la talla del mallot o culot haurà de ser notificada a l’organització abans del 18 abril. No es realitzarà cap canvi de talla passada aquesta data ni tampoc el dia de la marxa.