Presentació a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

 

Aquesta tarda s’ha celebrat Presentació Oficial a Premsa de la 25a CabrerèsBTT a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

​A la presentació hi ha assistit periodistes, patrocinadors, institucions, atletes professionals i els cent participants a la CabrerèsBTT que s’havien inscrit prèviament.
Durant l’acte s’han donat a conèixer els resultats de l’enquesta de la Diputació de Barcelona. S’ha presentat la magazine,  el  recorreguti el mallot  de la 25a edició de la CabrerèsBTT.

La presentació va comptar amb la participació en la taula del Director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, el Coordinador de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme, Xavier Costa; Vicepresident Segon del Consell Comarcal d’Osona, Josep Ma Freixenet; els impulsors de la CabrerèsBTT, amb Martirià Latorre, i el President de l’Associació Social i Territorial Cabrerès i Alcalde de l’Esquirol, Àlex Montanyà.

Durant l’acte Montanyà ha parlat a la importància dels voluntaries i entitats que hi col·laboren així com de l’impacte econòmic que la CabrerèsBTT té en el territori: 654.000€ segons la Diputació de Barcelona. qui any rere any realitza una enquesta als participants per valorar la prova.

Va ser la mateixa Diputació de Barcelona, per mitjà del seu representant a l’acte, Josep Salom  que va assegurar que la prova gaudeix del segell de garantia i de qualitat de la Diputació de Barcelona i que és així per complir de forma incontestatable tots els requisits. Salom afegia que l’organització, el voluntariat, la col·laboració i responsabilitat civil, l’impacte sobre el territori i l’entorn en el que es desenvolupa fa que la CabrerèsBTT sigui una cursa quasi perfecte.

Aprofitant el marc de la Presentació de la CabrerèsBTT s’ha presentat l’ambiciós projecte engegat des del Consell Comarcal d’Osona: OSONING, la comunitat d’agents públics i privats d’Osona vinculats a l’esport. Així mateix l’ex-ciclista professional Josep Jufré presentarà la Va marxa cicloturista Jufré Riuprimer , que tindrà lloc el diumenge 28 de maig a la població d’Osona, Santa Eulàlia de Riuprimer.