Maig 2021 la data fixada per la 28a edició de la CabrerèsBTT

La responsabilitat social està en l’ADN de la CabrerèsBTT.
Aquest valor s’ha fet palès en múltiples participacions solidàries tals com Bicicletas Sin Fronteras, ADFO, Fundació Irai i Sant Joan de Déu, però també amb la promoció del territori, i l’impuls al desenvolupament del teixit associatiu i comercial del Cabrerès.

Essent el respecte i la responsabilitat valors imprescindibles per la CabrerèsBTT, i davant de la situació mundial, l’organització de la CabrerèsBTT va prendre la decisió, gens fàcil, d’ajornar la 28a CabrerèsBTT.
Davant l’anunciat ajornament de la clàssica de btt que havia de tenir lloc el 24 de maig, s’ha treballat amb escenaris diferents, sempre tenint en compte tots els factors, i agents implicats.
El calendari de proves els darrers anys ha crescut exponencialment amb multitud de proves esportives cada cap de setmana. Qualsevol proposta de data per la 28a edició que no fos la que durant anys s’ha mantingut hagués suposat incidir en algun dels esdeveniments que durant anys s’han celebrat en altres èpoques de l’any.

Així doncs, amb la voluntat de promoure les accions responsables, amb el desig que tots els que feu la CabrerèsBTT, participants, voluntaris, entitats i empreses, seguiu gaudint d’una bona salut, amb la intenció de poder celebrar una 28a edició en el millor escenari possible, i sent fidels als nostres principis i valors, l’equip organitzatiu de la clàssica marxa CabrerèsBTT ha decidit posposar al maig del 2021 la celebració de la 28a edició.

La devolució de la inscripció es realitzarà en els dies vinents, no serà un procés ràpid, les mesures de confinament ens afecten a tots a diferents nivells, i això també fa que alguns processos es puguin alentir. Agraïm la vostra paciència per avançat.

Una vegada més voldríem donar-vos les gràcies per la confiança que sempre ens heu fet, per respectar, i donar suport a qualsevol de les accions i/o decisions que des de l’Associació Social i Territorial Cabrerès, entitat organitzadora, hem posat en marxa.

Cuideu-vos, cuidem-nos.
El Cabrerès seguirà imponent al seu lloc, aliè a la tempesta social que estem vivint.
Força i ànims!