La discapacitat i la diferència neixen en la mirada de l’altre.

Des de l’equip organitzatiu de la Cabrerès BTT, que està integrat per homes i dones a parts iguals, defensem la igualtat per a tothom, i promovem que així sigui en totes les accions en les que intervenim.

 

La muntanya no fa distincions, ni marca diferència, i així ho promovem a la CBTT; Una única ruta en dues modalitats, accessible per a tothom i on cadascú es marca el ritme.

No es discriminen els inscrits en funció de la ruta que hagin indicat en formalitzar la inscripció (la selecció que es fa és totalment informativa).  La primera part del recorregut és totalment compartit per ambdues rutes, fins a l’esmorzar, el punt de trobada de tots els participants.

A partir d’aquest punt les rutes es separen: la curta inicia el camí de retorn cap al punt de sortida (l’Esquirol), i la ruta llarga segueix descobrint els increibles paratges del Cabrerès / Collsacabra.

 

En el cas d’aquesta segona, durant la ruta es troben diferents camins alternatius que condueixen també al punt de partida, la zona esportiva a l’Esquirol. D’aquesta forma cadascú pot fer la ruta en la que més còmode es senti, i buscant el nivell d’exigència que desitgi assolir.

 

Val a dir que com a volutant integradora, des de fa dos anys disposem de mallots i culots amb tallatge femení.

 

La zona és totalment accessible per a persones amb disminuits físics.

Així aconseguim que la marxa  sigui integradora i igualitaria.