IMPRESCINDIBLES !!!

Hem tardat uns dies en assimilar tot el que hem viscut aquest cap de setmana, però ara que ho hem fet voldriem:
AGRAIR :

A tots els voluntaris, més de 150

A les més de 40 entitats entre ells la Diputació de Barcelona, l’ajuntament de l’Esquirol i EsportCAT

Als 3.000 participants que un any més ens heu fet confiança

DISCULPAR-NOS

Enguany hem canviat el sistema d’entrega de dorsals i de mallots. Al matí l’entrega dels dorsals va ser molt fluida, però degut a un problema de sobredemanda de la xarxa , l’entrega de mallots va ser-ho menys. Voldriem disculpar-nos per les molèsties que aquest error pugui haver causat. Treballarem perquè aquest error no es repeteixi.

 

FOTOGRAFIES

Al nostre web i al nostre Facebook trobareu les nostres galeries de fotos, unes galeries de fotos genèriques i que podeu consultar i compartir, n’estarem encantats!!

 

FOTOGRAFIES PER DORSAL

Al llarg del recorregut de la CabrerèsBTT vareu creuar-vos amb fotografs que han seleccionat les fotografies per dorsal de tal forma que podeu cercar-vos. Les trobareu totes en el següent enllaç:

Fotos per dorsal

Fotos de dorsal “0”

 

CONCURS INSTAGRAM

Estan obertes les votacions, podeu visitar el nostre perfil d’instagram i votar per la que més us agradi. Les votacions finalitzaran el 6 de juny a les 19.00 . Les tres finalistes seran les que més vots hagin aconseguit. Els guanyadors es publicaran el dimarts 7 de juny pels diferents canals de l’esdeveniment.

Instagram

 

ENQUESTA DE LA DIPUTACIÓ

En breu us enviarem l’enquesta de la DIPUTACIÓ de BARCELONA. Tots aquells que hi participeu entrareu en el sorteig d’una bicicleta ORBEA.