Bicicletes per l’educació

Bicicletas Sin fronteras fomenta l’educació, el desenvolupament i la integració de joves i adults en risc d’exclusió social mitjançant les bicicletes.

L’associació treballa actualment amb tres projectes diferents:

 • BICICLETAS PARA LA EDUCACIÓN
  El projecte Bicicletas para la educación es desenvolupa en la seva totalitat al Senegal, on s’ha desenvolupat un projecte pilot en un institut de la regió de Fatick i que es troba en fase de rèplica en altres centres escolars de secundària i primària.
  L’objectiu del projecte és fomentar l’accés a l’educació facilitant bicicletes als joves que sense ella no podrien arribar al centre escolar.

Llegeix-ne més 

 • BICICLETAS PARA LA INTEGRACIÓN
  El projecte Bicicletas para la integración es desenvolupa única i exclusivament en l’estat espanyol. Consisteix en l’establiment de convenis i acords de col·laboració amb centres de joves i amb entitats d’insersió de persones en risc d’exclusió social per facilitar-los bicicletes per millorar l’accés a la feina, a l’oci i a l’esport.

Llegeix-ne més 

 • BICICLETAS PARA EL DESARROLLO
  El projecte Bicicletas para el desarrollo es desenvolupa la Senegal i completa el projecte educatiu amb accions com la creació de petits negocis locals de lloguer i reparació de bicicletes.

Llegeix-ne més 

Ara pots participar en el projecte de diferents maneres:

 • Fent el teu donatiu en el moment de formalitzar la INSCRIPCIÓ (cal marcar la casella degudament indicada)
 • Pots fer el teu donatiu en forma de bicicleta el mateix cap de setmana de la CabrerèsBTT. 
 • Pots fer el teu donatiu com a particular a la web de l’associació