Anigami

Guardonada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona pel seu caràcter innovador i de respecte al medi ambient, Anigami Aventura és una empresa de serveis del segle XXI, un projecte avançat sobre la simbiosi entre les persones i la natura, l’oci i les emocions: experiències humanes al medi natural. Si voleu emocions, voleu amb Anigami i la seva  tirolina instal·lada al Village.

Associació Irai

L’Associació Irai vol contribuir a construir una societat inclusiva i alhora col·laborar i promoure projectes d’investigació per a la recerca i tractament de la deficiència d’AADC, ja que sense finançament privat no s’investigaria.

L’Associació recapta fons per destinar-los a aquestes tasques, mitjançant l’organització d’una sèrie d’actes lúdics, formatius, la venda de productes solidaris i la col·laboració de socis que vulguin contribuir perquè aquesta malaltia es continuï investigant.

Biciescapa

Botiga ubicada a Sabadell és espai de referència on compta amb un servei mecànic de gran reputació a la zona. Estaran a la marxa i al Village per solucionar les incidències que hagin pogut sorgir per falta d’adaptació al terreny o per les particularitats de la jornada. No dubtis de visitar-los si creus que la teva BTT necessita un ajustament i així formar un tàndem perfecte.

Goufone

Goufone és una companyia de telecomunicacions de proximitat que ofereix serveis de telefonia i Internet.
Proporcionem un ventall de serveis complets i variats, incloent el desplegament de fibra òptica i de radioenllaç, i ofertes de telefonia fixa i mòbil per a particulars i empreses. Treballem en col·laboració amb la fundació guifi.net en el desplegament de la xarxa buscant la més alta qualitat i els preus més ajustats del mercat.

Us escoltem i sempre treballem per anar un pas endavant respecte al servei que presten les grans companyies de telecomunicacions. Us assessorararem sobre les tarifes que s’adapten a les vostres necessitats amb l’objectiu que no pagueu ni un euro més del compte.

Goufone: donem cobertura WIFI a la CabrerèsBTT!

Mussap

Mussap neix a Barcelona el 1932 com a Mútua d’Accidents del Treball Agrícola. Durant la seva trajectòria la seva evolució ha sigut constant esdevenint avui una Mútua d’Assegurances i Reassegurances que treballa pràcticament tots els productes asseguradors i amb una important implantació tant a Catalunya com a la resta de l’estat a través d’oficines pròpies i/o de la seva xarxa d’agents

Amb una marcada vocació de servei, han sigut sempre prioritats per la Mútua la qualitat, el rigor i la transparència de la gestió. No faltarem a la cita anual de la CabrerèsBTT.

Siguis com siguis, a TACTIC t’ho posem fàcil perquè tu i el teu equip tragueu el màxim profit de la vostra experiència. Estarem presents al Village de la CabrerèsBTT!

Vicreu – Stihl

Qui es podria haver imaginat l’any 1926 que l’empresa fundada per Andrea Sthil a Stuttgart es convertiria en el que és a l’actualitat? Avui dia és STIHL és la marca de motoserres nº1 en tot el món, ocupant un lloc de lideratge en el mercat de màquines de motor. 40.000 distribuïdors especialitzats i més de 120 importadors comercialitzen nostres productes a més de 160 Països de tot el món.

De la bici a la motoserra! Joan Santacreu inaugura Vicreu l’any 1951 com un petit taller de reparació de bicicletes i motos. Més tard, Santacreu porta les primeres motoserres a Catalunya i Vicreu s’endinsa en el món forestal. Actualment Vicreu és l’especialista en venta i reparació de les principals marques de jardineria, agrícola i forestal.

A la CabrerèsBTT no venen amb la motoserra…venen amb les hidronetejadores i els bufadors!