Anigami

Guardonada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona pel seu caràcter innovador i de respecte al medi ambient, Anigami Aventura és una empresa de serveis del segle XXI, un projecte avançat sobre la simbiosi entre les persones i la natura, l’oci i les emocions: experiències humanes al medi natural. Si voleu emocions, voleu amb Anigami i la seva  tirolina instal·lada al Village.

Associació Irai

L’Associació Irai vol contribuir a construir una societat inclusiva i alhora col·laborar i promoure projectes d’investigació per a la recerca i tractament de la deficiència d’AADC, ja que sense finançament privat no s’investigaria.

L’Associació recapta fons per destinar-los a aquestes tasques, mitjançant l’organització d’una sèrie d’actes lúdics, formatius, la venda de productes solidaris i la col·laboració de socis que vulguin contribuir perquè aquesta malaltia es continuï investigant.

Biciescapa

Botiga ubicada a Sabadell és espai de referència on compta amb un servei mecànic de gran reputació a la zona. Estaran a la marxa i al Village per solucionar les incidències que hagin pogut sorgir per falta d’adaptació al terreny o per les particularitats de la jornada. No dubtis de visitar-los si creus que la teva BTT necessita un ajustament i així formar un tàndem perfecte.

Decathlon

Botiga d’esports, roba i material esportiu online.

Exceltic Therapeutic Healthcare és una marca de cosmètica natural basada en l’aromateràpia científica amb productes 100% naturals. Exceltic et dóna l’oportunitat de redescobrir la vida. Atreveix-te amb una nova forma de cuidar-te.

Goufone

Goufone és una companyia de telecomunicacions de proximitat que ofereix serveis de telefonia i Internet.
Proporcionem un ventall de serveis complets i variats, incloent el desplegament de fibra òptica i de radioenllaç, i ofertes de telefonia fixa i mòbil per a particulars i empreses. Treballem en col·laboració amb la fundació guifi.net en el desplegament de la xarxa buscant la més alta qualitat i els preus més ajustats del mercat.

Us escoltem i sempre treballem per anar un pas endavant respecte al servei que presten les grans companyies de telecomunicacions. Us assessorararem sobre les tarifes que s’adapten a les vostres necessitats amb l’objectiu que no pagueu ni un euro més del compte.

Goufone: donem cobertura WIFI a la CabrerèsBTT!

La Mostacita

Food truck

Marco Ciclista

Més de 30 anys al sector del ciclisme ens avalen. El seu fundador, Antonio Marco Alvarez, te una gran vinculació al món del ciclisme, va ser ciclista a l’època dels anys 70.
Som coneguts per la nostra presència en als grans esdeveniments de ciclisme a nivell nacional, essent distribuïdors de una de les millors marques del ciclisme, Nalini. Personalitzem la roba als clubs. Ens trobem a la CabrerèsBTT.

Mussap

Mussap neix a Barcelona el 1932 com a Mútua d’Accidents del Treball Agrícola. Durant la seva trajectòria la seva evolució ha sigut constant esdevenint avui una Mútua d’Assegurances i Reassegurances que treballa pràcticament tots els productes asseguradors i amb una important implantació tant a Catalunya com a la resta de l’estat a través d’oficines pròpies i/o de la seva xarxa d’agents

Amb una marcada vocació de servei, han sigut sempre prioritats per la Mútua la qualitat, el rigor i la transparència de la gestió. No faltarem a la cita anual de la CabrerèsBTT.

Siguis com siguis, a TACTIC t’ho posem fàcil perquè tu i el teu equip tragueu el màxim profit de la vostra experiència. Estarem presents al Village de la CabrerèsBTT!

Trialsport

La Copa Osona de Trial és organitzada per Trialsport , compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, institucions i empreses privades. Els coneixements i l’experiència adquirits durant més de 20 anys en l’alta competició i en la formació, ens dóna la seguretat d’oferir als nostres clients el millor assessorament per al material que necessiten per a la pràctica del seu esport favorit.

Aquesta experiència acumulada durant tant de temps la posem al servei d’esportistes i aficionats, oferint una àmplia gamma de productes de les principals marques aportant un valor afegit als productes que oferim. Estem a Calldetenes, comarca d’Osona (Barcelona) i com es habitual serem amb els nostres companys de la CabrerèsBTT a l’Esquirol.

Vicreu – Stihl

Qui es podria haver imaginat l’any 1926 que l’empresa fundada per Andrea Sthil a Stuttgart es convertiria en el que és a l’actualitat? Avui dia és STIHL és la marca de motoserres nº1 en tot el món, ocupant un lloc de lideratge en el mercat de màquines de motor. 40.000 distribuïdors especialitzats i més de 120 importadors comercialitzen nostres productes a més de 160 Països de tot el món.

De la bici a la motoserra! Joan Santacreu inaugura Vicreu l’any 1951 com un petit taller de reparació de bicicletes i motos. Més tard, Santacreu porta les primeres motoserres a Catalunya i Vicreu s’endinsa en el món forestal. Actualment Vicreu és l’especialista en venta i reparació de les principals marques de jardineria, agrícola i forestal.

A la CabrerèsBTT no venen amb la motoserra…venen amb les hidronetejadores i els bufadors!