13è CONCURS INSTAGRAM #cabreresbtt2022

L’organització vol que tots els assistents a la 28a CabrerèsBTT siguin partíceps de l’esdeveniment que se celebra durant el cap de setmana del 28 i 29 de maig del 2022, amb l’objectiu comú de compartir els seus moments i les seves anècdotes en l’emblemàtica prova. És per això que l’organització promou una nova edició del Concurs Instagram #cabreresbtt2022.

Els participants al concurs podran compartir moments i situacions que creguin que han de quedar immortalitzades per la història de la CabrerèsBTT. Només hauran de fer una foto amb el seu smartphone i publicar-la a Instagram amb el hashtag #cabreresbtt2022.

Bases del concurs

Podrà participar tota persona interessada sense que la inscripció a la marxa sigui condició d’obligatorietat.

Aquells que vulguin participar hauran de publicar la seva fotografia amb el hastag #cabreresbtt2022 els dies 27, 28 i 29 de maig.

L’organització captarà la instantànea i la publicarà a la seva pàgina oficial (@cabreresbtt). Si veieu que no es publica en 48 hores laborables després que vosaltres l’heu penjat, podreu enviar un mail a community@cabreresbtt.com amb la incidència.

Les fotografies més votades seran les guanyadores del concurs. Només seran vàlids els “Like” de la fotografia publicada al perfil oficial de la @cabreresbtt I en cap cas es comptabilitzaran les que a nivell particular hagin pogut rebre els participants al seu perfil personal.

No es permet la utilització de més de 6 etiquetes (#hashtags) en cada fotografia.

El període de votació s’allargarà fins al 22 de juny a les 19 hores. En aquell moment, es deixaran de comptabilitzar els “Likes” rebuts.

Els premiats es donaran a conèixer a través dels canals habituals de difusió de la marxa:

Una vegada es publiqui una fotografia amb el hastag #cabreresbtt2022, de forma automàtica s’autoritza a l’organització de la CabreresBTT a poder fer ús de la fotografia per a ús comercial i publicitari a tots els efectes i a nivell internacional i per a qualsevol format de publicació.

Premis

En preparació

Per a més informació: community@cabreresbtt.com