Penúltima prova de la Copa Osona el dia 27 de maig a l’Esquirol

Coincidint amb el CabrerèsBTT, la penúltima prova de la Copa Osona tindrà lloc el diumenge dia 27 de maig a l’Esquirol. Per a molts serà la prova decisiva per obtenir els punts necessaris per ser-ne els guanyadors matemàtics a falta de la última prova que tindrà lloc a Vic el dia 30 de juny.

La Copa Osona reuneix esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Balears, País Basc, Madrid, Andorra,… sent ja un referent per centenars d’aficionats.

A l’Esquirol podrem veure en acció a un dels esportistes destacats d’enguany, el maresmenc Sergi Llongueras, que des de principi de temporada es mostra imbatible. Entre els osonencs destacar Eloi Palau, Jordi Araque i Martí Aran, els tres amb clares opcions d’ocupar posició de podi a l’Esquirol.

La prova de l’Esquirol combina una amplia varietat de zones, una d’elles situada al bell mig del village del CabrerèsBTT, les altres quatre, totes naturals, tindran exigents pendents i grans blocs de roca i s’ubicaran en el camí que porta a la font de l’Escudella, a més la prova del Collsacabra és de fàcil seguiment pels espectadors ja que totes les zones s’ubiquen a un radi de 800m aproximadament.

Per participar cal inscriure’s a través del web www.trialsport.es, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 20€ per prova.

Pel que fa als horaris, el primer horari de confirmació serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’opens, R2, R3 i màsters, sent la sortida a les 09:00.
De 10:30 a 11:00 és el torn per a les categories R1 i elits, sent la sortida a les 11:00.
La sortida per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants serà a les 12:00 essent la confirmació d’11:30 a 12:00.
El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

La Copa Osona de Trial és organitzada per Trialsport juntament amb la Unió Ciclista Vic, compta amb la col·laboració dels respectius ajuntaments, institucions i empreses privades.

Tota la informació de la Copa Osona es pot trobar en el següent enllaç: http://bit.ly/2EahxSZ

No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram, Facebook, YouTube, Twitter i Pinterest utilitzant #CopaOsona.

* Foto: ©Trialsport/A. Soldevila