L’Esquirol acull els campionats de catalunya de trial 2019

Els Campionats de Catalunya de Trial 2019 tindran lloc el diumenge dia 5 de maig a l’Esquirol. La prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme es portarà a terme juntament amb el Cabrerès BTT i serà organitzada per la Unió Ciclista Vic, el Trialsport Club Esportiu Osona i l’Ajuntament de l’Esquirol.

L’Esquirol, situat en el magnífic paratge del Collsacabra, reunirà els millors esportistes absoluts de l’especialitat. Entre ells Sergi Llongueras (n. 4 en el rànquing UCI) qui defensarà el títol obtingut l’any passat a Gualba. També podrem veure en acció els osonencs Eloi Palau, qui va ocupar la segona posició l’any passat, Jordi Arque, que fou quart o Martí Aran, que en el seu darrer any com a junior l’any passat es va penjat la medalla d’or. Llongueras torna a ser un dels favorits per obtenir de nou la medalla d’or, enguany però, els rivals no li posaran fàcil.

Les zones que decidiran els campions d’enguany es trobaran situades al parc de la Pollancreda i al camí que porta a la font de l’escudella. Seran un total de cinc zones naturals on els participants hauran fer-les tres vegades.

La prova acollirà totes les categories d’edat des dels elit fins els pre-benjamins i es disputaran a partir de les 9 en diferents franges horàries al llarg del matí. La prova elit tindrà el seu inici a les 11:30. Comptant la categoria d’elit tindrem també les categories de màsters (30 i més), sub23 (19 a 22 anys), juniors (17 i 18 anys), cadets (15 i 16 anys). La cita catalana no descuida la base i comptarà amb les categories d’infantils (13 i 14 anys), d’alevins (11 i 12 anys), de principiants (9 i 10 anys), de benjamins (7 i 8 anys) i de pre benjamins (5 i 6 anys). Enguany la Federació Catalana de Ciclisme ha establert les categories infantil femení (12 a 15 anys) i d’alevins femení (9 a 11 anys).

Per participar a la prova és tant senzill com inscriure’s al web club organitzador www.trialsport.es, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 26€ .

* Foto: ©Trialsport/A. Soldevila